Midi was working then not in Avenue

Post your questions here and we'll all try to help.
Post Reply
VJ Rhett Bice
Is taking Resolume on a second date
Posts: 29
Joined: Sun May 17, 2009 00:25

Midi was working then not in Avenue

Post by VJ Rhett Bice »

Midi stopped working in Avenue.

Myassignments still show up on the lables. midi tracking software shows that the signals are being received by the mac.
osx 10.5.6

Any ideas?

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5185
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by Joris »

Hi Rhett

Could you send us the log files? Also, any ideas on something that might have changed in your setup?

Joris

VJ Rhett Bice
Is taking Resolume on a second date
Posts: 29
Joined: Sun May 17, 2009 00:25

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by VJ Rhett Bice »

Sure, where do I find them?

Joris
Doesn't Know Jack about VJ'ing or Software Development and Mostly Just Gets Coffee for Everyone
Posts: 5185
Joined: Fri May 22, 2009 11:38

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by Joris »

MAC: /Users/[username]/Library/Logs/Resolume Avenue 3 log.txt

You can post it here or send it to support[at]resolume[dot]com.

User avatar
bart
Team Resolume
Posts: 2167
Joined: Wed Sep 29, 2004 10:01
Location: Resolume HQ

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by bart »

Also, double check if you have turned on the midi input of the correct device in the MIDI Preferences.

VJ Rhett Bice
Is taking Resolume on a second date
Posts: 29
Joined: Sun May 17, 2009 00:25

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by VJ Rhett Bice »

Great thank you. I'll get to these items tomorrow or the next day. Sorry i can't do it right away. I'm a little overwhelmed with work at the moment. : )

Biomanniax2
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Dec 30, 2009 17:36

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by Biomanniax2 »

sorry to hijack your thread but im experiencing the same problem with my behringer controller. what midi tracking software do you use on the mac to see if the signals are still coming in ??

did you find a solution to your problem ??

cheers, steve.

VJ Rhett Bice
Is taking Resolume on a second date
Posts: 29
Joined: Sun May 17, 2009 00:25

Re: Midi was working then not in Avenue

Post by VJ Rhett Bice »

I stopped suing the mac for Resolume but... I believe I was using and app called MIDIMonitor. The dmg file for that program is still sitting on the desktop anyways.

Post Reply