Populate composition via OSC

FFGL, OSC, GLSL. If you like abbreviations, this is the forum for you
Post Reply
adrian.cioaca
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Dec 04, 2019 15:42

Populate composition via OSC

Post by adrian.cioaca »

Hello.
Does anyone knows if I can populate a big composition with clips via OSC protocol ?
I am interested in doing a python script that reads clip path from an excel file and populate a composition. The reason for wanting this is that a have a big composition ( 15 layers and 100 columns ) .
Is there a way of doing this ? Something like /composition/layers/x/clips/x/video/videosource ?
Thank you

Zoltán
Team Resolume
Posts: 4628
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Populate composition via OSC

Post by Zoltán »

Not possible currently,
but if you're already in python, you could generate the composition xml (.avc) on your own.
Take a look at an existing composition, it's a pretty straightforward format.
Theatre sound engineer, photographer, programmer, aka ravensc.
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

adrian.cioaca
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Wed Dec 04, 2019 15:42

Re: Populate composition via OSC

Post by adrian.cioaca »

Yeah that was my second plan making the entire xml via python.
Thank you for your reply.

Post Reply