Which GPU has 6 outputs that works with Resolume?

Bro, does your rig even lift?
Post Reply
MrPik
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Fri Feb 28, 2020 11:46

Which GPU has 6 outputs that works with Resolume?

Post by MrPik »

I am in a hurry, I only find GPU´s with 4 outputs, like Nvidia RTX 2080 Ti.
Does anybody knows which GPU has up to 6 outputs (mentioned in https://resolume.com/support/en/lots-of-outputs), and works smooth with Resolume?.
Thank you in advance.

Snoxxx
Is taking Resolume on a second date
Posts: 30
Joined: Tue Jun 25, 2019 09:20

Re: Which GPU has 6 outputs that works with Resolume?

Post by Snoxxx »

Old AMD Card can but the way to have more than 4 output on 1 Card are cutting UHD signal to 4 FHD (if you don't need 6x UHD) (Nvidia série RTX 2xxx can up to resolution 8k max or 4x 4k)

With:
- Datapath FX4
- Matrox QuadHead2Go
- Gofanco Prophecy 4K HDMI 2x2 Video Wall
Or others

Warspite
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 145
Joined: Thu Nov 01, 2012 14:36

Re: Which GPU has 6 outputs that works with Resolume?

Post by Warspite »

Asrock X5700XT has 6 outputs and suports 6 displays. It is a modern GPU with descent perfomance
http://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD ... cification

You can find Aorus Nvidia cards with 6 to 7 outputs, but 4 simultaneous displays only. This cards are good to connect dual link 8k monitors. So be aware.

MrPik
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Fri Feb 28, 2020 11:46

Re: Which GPU has 6 outputs that works with Resolume?

Post by MrPik »

Thank you for your responses

Post Reply