Search found 14 matches

by stevo
Fri Oct 12, 2018 23:14
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: recover composition?
Replies: 3
Views: 2778

Re: recover composition?

great question :idea: (if its not already existing via search :roll: ) just for the case it would ever happens again to me (last time is a couple of versions ago / 5.x)

cheers
by stevo
Fri Oct 12, 2018 22:47
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Arena 6 multiply blend mode fade problem
Replies: 27
Views: 19079

Re: Arena 6 multiply blend mode fade problem

Is that the same issue which I'm facing here? https://resolume.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=11766 .. where I'm not able to mask the foreground/background properly? (see docoptics video at 2:20 https://www.youtube.com/watch?time_continue=143&v=rP2bnQqLAvI) if yes *hmm* maybe I could get to ...
by stevo
Tue Oct 09, 2018 23:02
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Track mattes in Resolume (SOLUTION)
Replies: 11
Views: 18535

Re: Track mattes in Resolume (SOLUTION)

Hello again, may I can ask you again to assist with this topic. Due to the Automask effect on the top layer 5 I've an issue especially for bright content (on layer 1, routed to layer 5). I've used 2x the resolume demo footage ( C:\Program Files\Resolume Arena 6\media ) + a bright picture. For the br...
by stevo
Sun Oct 07, 2018 21:50
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Track mattes in Resolume (SOLUTION)
Replies: 11
Views: 18535

Re: Track mattes in Resolume (SOLUTION)

Hello, can someone please help me to recreate this effect with Resolume 6? If I set the opacity of the multiply layer 2 down to 50% the Video background is not changing from white to black as it was in Resolume 5 and that example. The Video from layer 3 which was routed to layer 5 has no alpha chann...
by stevo
Wed Sep 19, 2018 22:37
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer
Replies: 7
Views: 4326

Re: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer

Hi Joris, thank for the explanation :-) In fact: Using the Black BG toggle I get the result I'm looking for <3 Do you have any idea how to work with 2 or more of those layer bundles (lower layer: footage, upper layer: slice transform) Not sure if it is worth for you to look into that behavier in com...
by stevo
Sun Sep 16, 2018 22:02
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer
Replies: 7
Views: 4326

Re: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer

Hi Oaktown,

the XML File is zipped as *.rar.

I've found one more thing while playing with the "slice test". see below
by stevo
Sun Sep 16, 2018 00:14
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer
Replies: 7
Views: 4326

Re: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer

Now I've used the working example, put layer 1 and 2 upwards to do something below and this is somehow the trigger for the crop issue. Its not possible to repair that issue be resorting as before. Hope that helps :idea:
by stevo
Sun Sep 16, 2018 00:07
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer
Replies: 7
Views: 4326

Re: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer

Hi Joris, sorry for my late replay. It was a busy week. Here I've attached a new composition (Slice test) I've created from scratch and which does not show the behavior reported above. The only issue I can see at the moment is a reduced brightness. But probably there is a simple solution for that? (...
by stevo
Wed Sep 05, 2018 15:39
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer
Replies: 7
Views: 4326

Using Slice Transform with Mask Layer and Effect Layer

Hi there, I'm trying to do some blinky slices with Slice Transform. When I apply the blink sequence (slice a, than slice b+c, than all, ..) direct to the clips, lets say 8 clips for an 8 step sequence, it works fine for me. But when Im trying to split content and blink position for more flexibility ...
by stevo
Thu Jan 04, 2018 02:53
Forum: Problems? Bugs? Solutions!
Topic: playback speed 10 x too fast!
Replies: 5
Views: 4705

Re: playback speed 10 x too fast!

Thanks Frederic,

I did recognized the group speed slider, but missed the global comp slider :o

Kind regards
Sven