Resolume Arena outputs flickering

FFGL, OSC, GLSL. If you like abbreviations, this is the forum for you
Post Reply
Hiran VJ
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Fri Jun 18, 2021 00:05

Resolume Arena outputs flickering

Post by Hiran VJ »

I got this problem recently..
When resolume was connected with outputs ... It flickering when I open advance output or save the comp or adjusting the brightness and open any other application also flickering the outputs ...

My pc configuration is

Msi z 390 motherboard
i 9 9th gen processor
40 gb of ram
1660 6 gb graphic card main
Quadro p600 2 gb graphic card secondary
1000 watt power supply

Pls help me to find the problem..

Zoltán
Team Resolume
Posts: 6391
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Resolume Arena outputs flickering

Post by Zoltán »

Sent you a mail a few days ago, didn't reply yet.
Did you got this solved?
Software developer, Sound Engineer,
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

LynnetteEvans
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 2
Joined: Tue Feb 07, 2023 22:43

Re: Resolume Arena outputs flickering

Post by LynnetteEvans »

Zoltán wrote: Tue Jun 22, 2021 12:21 Sent you a mail a few days ago, didn't reply yet.
Did you got this solved?

Hi I just googled and found you solved the output preview flickering. By chance can you inform me on how to fix this? I am have this problem. Thank you!

Post Reply