Resolume 7.10 | New Blend Modes Menu & Wire Test Slices

Stay up to date with important updates, artist showcases and more
aleksis7
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 5
Joined: Thu Dec 17, 2020 01:38

Re: Resolume 7.10 | New Blend Modes Menu & Wire Test Slices

Post by aleksis7 »

Zoltán wrote: Fri Mar 25, 2022 09:01 Random got gone with the blend selector overhaul.
Shortcuts still have the random option, that could work to select a random blend.
This is so pathetic! Like the previous speaker, I used Random all the time. Have to go back to 9.xx
Will this Random feature be brought back in future updates?

I also saw that there is Random in Wires. Maybe there's something you can adjust there.
But it's hard for me anyway. Maybe there is some kind of ready-made sketch?

User avatar
GroovinDJ
Is taking Resolume on a second date
Posts: 21
Joined: Tue Dec 08, 2020 14:08
Location: UK

Re: Resolume 7.10 | New Blend Modes Menu & Wire Test Slices

Post by GroovinDJ »

I don't think anyone's listening - or they just don't care.

Zoltán
Team Resolume
Posts: 6376
Joined: Thu Jan 09, 2014 13:08
Location: Székesfehérvár, Hungary

Re: Resolume 7.10 | New Blend Modes Menu & Wire Test Slices

Post by Zoltán »

We're listening, better Random mixers is our ticket #17342
Software developer, Sound Engineer,
Control Your show with ”Enter” - multiple Resolume servers at once - SMPTE/MTC column launch
try for free: http://programs.palffyzoltan.hu
VJ footage: https://goo.gl/58oHy7

jerikodj
Met Resolume in a bar the other day
Posts: 1
Joined: Tue Jan 14, 2020 00:38

Re: Resolume 7.10 | New Blend Modes Menu & Wire Test Slices

Post by jerikodj »

I agree, taking out the random transition is huge step back. It was so nice since I dj and do my visuals at the same time, it's a super convenient tool to have. Please bring this back.

Post Reply