iPhone as a source

"Where is Feature X? I need Feature X! How can you not have Feature X?"
Post Reply
Babcom
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 82
Joined: Tue Sep 13, 2011 08:30

iPhone as a source

Post by Babcom »

I'd love to have the possibility to grab the screen of an iPad or iPhone as a source in Resolume. Kind of how it works in the Mac apps Screenflow or OBS. I know there are NDI screen recorders, but they have frame drops since they aren't connected via a USB cable. Anyone else have this as a wish?

All the best

User avatar
He2neg
Wants to marry Resolume, and Resolume said "yes!"
Posts: 854
Joined: Fri Nov 22, 2013 21:34
Location: Berlin, Germany

Re: iPhone as a source

Post by He2neg »

The "normal / oldschool" way with lightnig to hdmi and a cpature device should also work.
Laptop: XMG P507 // Intel i7-5500 / GTX-1060 / 1tb SSD / 32gb RAM // Lemur / BirdDog Studio NDI
~self employed AV technician / Schu.VT|a|posteo.de~
~Berlin~

Babcom
Hasn't felt like this about software in a long time
Posts: 82
Joined: Tue Sep 13, 2011 08:30

Re: iPhone as a source

Post by Babcom »

Yes. Thats an old workaround : )
But I just love the way OBS just gets iPhone as a source, straight in the app via USB. Think this would be a fantastic add to the Resolume ecosystem as well...

Post Reply